Politika varovanja zasebnosti

V Fizioterapiji Zrnec posvečamo posebno pozornost varovanju zasebnosti obiskovalcev naše spletne strani. Na tej strani opisujemo tipe zasebnih informacij, ki jih sprejemamo in hranimo na SvetZdravja.si ter načine kako jih uporabljamo.

Log datoteke

Tako kot večina spletnih strani tudi SvetZdravja.si uporablja t.i. log datoteke. V teh datotekah zapisujemo informacije o vašem IP naslovu, vrsti brskalnika, ponudniku interneta (ISP), pa tudi oznako datuma in časa, vstopno in izstopno stran ter število klikov. S temi informacijami analiziramo trende, administriramo spletno stran, sledimo premikanju uporabnikov na naši spletni strani in zbiramo demografske podatke. IP naslov in druge podobne informacije niso povezane z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Piškotki

V Fizioterapiji Zrnec stremimo k izboljšanju uporabniške izkušnje naših obiskovalcev, zato uporabljamo sistem spletne analitike (Google Analytics), ki za svoje delovanje potrebuje piškotke. Shranjujejo se informacije o tem, katere strani si uporabnik ogleduje ter kako dolgo jih gleda. Podatki so anonimizirani in niso povezani z drugimi informacijami, na podlagi katerih bi vas lahko osebno identificirali.

Spletno stran upravlja:

Fizioterapija Zrnec,
Ljubljanska cesta 106A,
1230 Domžale