VADBA PREKO SPLETA
oktober 2020 – maj 2021

Vadbe preko spleta potekajo preko spletnega orodja Zoom v živo.

Vsi vadeči prejmete tudi dostop do zaprte Facebook skupine, kjer je možen ogled vadb za nazaj (za tekoči mesec). Če se torej vadbe ob navedenem terminu ne boste mogli udeležiti, si boste posnetek lahko ogledali v Facebook skupini. V kolikor nimate Facebook profila, vam lahko omogočimo dostop do posnetkov preko našega profila.

Zakaj se pridružiti našim spletnim vadbam?

  • Preko spleta lahko telovadite v živo (kar je dodatna motivacija, da si ob določeni uri vzamete čas za vadbo) ali ob posnetkih.
  • Spletni program Zoom, ki ga uporabljamo, je preizkušen in enostaven za uporabo, na voljo pa vam je tudi telefonska številka, kamor se lahko obrnete, če imate kakršnekoli tehnične težave.
  • Čakajo vas zanimive vadbe z uporabo domačih pripomočkov.
  • Samo redna telesna aktivnost omogoča ohranjanje dobre telesne kondicije.
  • Telovadci, ki se udeležujejo spletnih vadb so zelo zadovoljni.

Kaj pravijo uporabniki naše spletne vadbe?

»Zelo se veselim nove sezone, saj z vami res rada telovadim. To je čas zame, moj svet, dnevna soba postane moje kraljestvo. Srečna sem, ker lahko tako dobro telovadim v osrčju doma, saj mi kot mamici štirih otrok zvečer ne bi uspelo iti od doma. Lepšate mi življenje.« (Andreja)

»Zelo sem bila vesela vaše ideje, da smo v tako čudnih časih skupaj preživeli nekaj lepih in koristnih ur in pozabili na probleme okrog sebe. Ostanite se naprej tako zagnani, domiselni, strokovni in polni energije! Veliko ste nam nam podarili preko ekranov.« (Marija)

Urnik vadb preko spleta:

 PONEDELJEK

19.00 – Kombinirana intenzivna (Simona)*

20.00 – Pilates/ Medilates (Katarina)

TOREK

9.00 – Kombinirana zmerna (Urška)

18.30 – Kombinirana zmerna (Urška)*

20.00 – Kombinirana intenzivna (Simona)

20.00 – Pilates/ Medilates (Urška)*

SREDA

19.00 – Pilates/ Medilates (Hana)*

20.00 – Kombinirana intenzivna (Maruša)

ČETRTEK

9.00 – Pilates/ Medilates (Urška)*

20.00 – Kombinirana intenzivna (Urška)*

20.00 – Pilates/ Medilates (Nina)

Z zvezdico(*) so označene dodatne skupine, ki jih uvajamo za čas zaprtja aktivnosti na lokacijah. V kolikor za posamezne vadbe ne bo dovolj zanimanja, si pridržujemo pravico do sprememb urnika. V kolikor bo zanimanje dovolj veliko, bomo uvedli tudi dodatne skupine.

Na voljo je več paketov spletnih vadb:

1x tedensko 2x tedensko
4 mesece 60,00 € 4 mesece 90,00 €
3 mesece 48,00 € 3 mesece 75,00 €
2 meseca 35,00 € 2 meseca 55,00 €
1 mesec 20,00 € 1 mesec 35,00 €

Z vami bomo:

Urška
Simona
Katarina
Maruša
Nina
Hana

Možna je tudi kombinacija vadbe na lokaciji in spletne vadbe. Cena za paket 1 x tedenske vadbe na lokaciji in 1x tedenske spletne vadbe je 65€ za 2 meseca. Prijava na spletno vadbo poteka preko spletnega obrazca, ki je dostopen tukaj. Po prijavi boste na vaš elektronski naslov prejeli položnico. Prijava je aktivna s plačilom.

PRIJAVA

Vodena vadba je skupno ime za več različnih programov telovadbe za celo telo. Razvili smo jih z namenom oblikovati telesu prijazno vadbo, z znanji in izkušnjami fizioterapevtke, ki že več kot trideset let odpravlja bolečino v vratu, križu in perifernih sklepih po metodi McKenzie, Mehanična diagnoza in terapija®.
Vaje so zahtevnejše kot v zdravstvenih ustanovah in drugačne kot v fitnes centrih.
Telovadba temelji na najsodobnejših medicinskih in rekreativnih znanjih o tem, kako je potrebno skrbeti za hrbtenico, in preprečevati bolečino v križu, vratu in sklepih. Vključuje vaje za preprečevanje osteoporoze in padcev. Vsi vaditelji opravijo strokovno usposabljanje za vodenje vadb in se redno izobražujejo tudi med letom.

VEČ O VADBAH

Informacije

Karmen Brecelj

040 178 482