Vodena vadba oziroma telovadba za vsakogar vključuje široko ponudbo vadb, ki odgovarjajo na vaše trenutne potrebe v različnih obdobjih življenja.

Vadbe zajemajo skupinske in individualne vodene vadbe, kjer lahko mladi, ljudje srednjih let in starejši najdejo primerno vadbo v bližini svojega doma. Če ste zelo zaposleni, bo za vas morda najprimernejše osebno trenerstvo, kjer se osebno dogovorite za ustrezen termin. V primeru, da bi radi razgibavanje telesa združili z umetnostjo, se morda odločite za balet. Če ste pred kratkim imeli porod, vas bo gotovo zanimala poporodna vodena vadba za mamice. V kolikor pa si želite terapevtsko vadbo s pomočjo elastik, preverite našo SMS vadbo.

Pilates je oblika vadbe, ki je namenjena krepitvi mišic in izboljšanju gibljivosti ter stabilnosti telesa. Vadba temelji na tehniki dihanja, nadzoru telesa in izvajanju kontroliranih gibov. Pilates lahko pomaga pri izboljšanju drže, zmanjšanju bolečin v hrbtu in izboljšanju ravnotežja. Poleg tega je lahko koristen pri rehabilitaciji po poškodbah in kot oblika vadbe za ljudi vseh starosti in ravni telesne pripravljenosti.

VEČ

Kombinirana vadba je celostno zasnovana vadba, ki vključuje aerobni del, vaje za krepitev mišic in raztezanje. Glede na intenziteto izvajanja, ponujamo zmeren in intenzivni program. Kombinirana zmerna vadba je bolj umirjena različica vadbe, ki je primerna za tiste, ki se želite razgibati v zmernem tempu. Kombinirana intenzivna vadba pa je intenzivnejša različica vadbe, ki je primerna za tiste, ki se želite na vadbi bolj zadihati ter okrepiti mišice z zahtevnejšimi vajami.

Več

SMS vadba (stabilizacija in mobilizacija hrbtenice) je enostavna, posebna oblika vadbe, ki združuje rehabilitacijske in preventivne vaje, obenem pa tudi vaje, ki povečujejo telesne zmogljivosti in sposobnosti. Vadba spodbuja tudi pravilno držo in pravilno hojo.

Več
Več

Vabljeni v majhno skupino baleta, kjer se vaje plesnih korakov in drugih baletnih elementov izvajajo po Vaganovi tehniki, ki jo uporabljajo mnoga slavna imena baletne umetnosti.

Več

Online oziroma spletna vadba je vadba, ki poteka v živo preko spletnega orodja Zoom. Ponujamo vam zanimive vadbe z uporabo domačih pripomočkov, kajti zavedamo se, da je ob vedno hitrejšem življenskem tempu težko najti čas za vožnjo do fitnes. Hkrati pa vemo tudi, da je redna telesna aktivnost ključna za ohranjanje dobre telesne kondicije in zdravja.

Urniki vadb po lokacijah

Urniki vodenih vadb

Informacije in naročanje

Marko Zrnec

040 209 299
  • Katera vrsta vodene vadbe je primerna za začetnike?

Vse naše vadbe so primerne tudi za začetnike. Vaditeljica na vadbi pokaže lažje in težje različice vaj, vi pa si izberete tisto, ki vam glede na vašo trenutno telesno pripravljenost ustreza.

  • Kakšna oprema je potrebna za vodeno vadbo?

Za vodeno vadbo potrebujete svojo telovadno blazino, za Kombinirano vadbo pa še čisto, nedrsečo obutev. Priporočamo, da imate s seboj še manjšo brisačko in vodo.

  • Kako pogosto naj bi se udeleževali vodenih vadb?

Idealno je, da se vodene vadbe udeležujete 2x tedensko. Če to ni možno, je tudi 1x na teden mnogo bolje kot nič, vsaka vadba šteje. Svetujemo, da tudi doma prosti čas izkoristite za sprehod in gibanje.